Bent u ook zat van die trage verbinding op kantoor? Net dat ene bestand nog even willen versturen maar de verbinding werkt niet mee, dan is het tijd voor Gronings glas. Wij kunnen op korte termijn uw kantoor aansluiten op ons razendsnelle netwerk.

Wie zijn wij:

Community Network Groningen (CNG) is in 2003 op initiatief van de gemeente Groningen opgericht om bedrijven in de stad aan te sluiten op glasvezel. Inmiddels bedienen wij de drie Noordelijke provincies. Veel organisaties, van (semi) overheden o.a. Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, Alfacollege tot bedrijven behorend tot het MKB-segment, zijn inmiddels aangesloten op het netwerk van CNG.

CNG levert laagdrempelig, open (carrier neutraal), betrouwbaar en razendsnelle glasvezelverbindingen met gegarandeerde bandbreedte. Dus geen overboekte lijnen! Dit alles bieden wij tegen zeer scherpe maandtarieven met daarnaast een aantrekkelijke kortingsregeling voor de eenmalige aansluitkosten.

In samenwerking met een aantal lokale Internet Service Providers (ISP’s) kunnen we ook aanvullende diensten, als telefonie (VOIP), hosting, clouddiensten, storage, cameratoezicht e.d. bieden. Klik hier voor meer informatie. 

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven. Neem contact dan met Jeroen Schoonveld via onderstaand contactformulier.

Nog een keer de commercial horen? klik hier of wilt u naar de homepagina van de site, klik dan op onderstaande button.

Community Network
contactformulier
  •