Referenties

Klanten

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in het segment van overheden en maatschappelijke organisaties (dark fiber) en de grootzakelijke markt. Ook bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfsterreinen maken steeds vaker gebruik van onze diensten. Community Network heeft een stabiel klantenbestand dat de laatste jaren in omvang toeneemt. 

klik hier voor een selectie van een aantal van onze klanten

Partners

Community Network werkt samen met een tweetal organisaties. Voor het aanleggen van de glasvezel maken we gebruik van de diensten van BAM. Met BAM is een hoge servicelevel afgesproken als het gaat om het verhelpen van storingen in het fysieke netwerk. Voor de belichting van de glasvezel (Managed Ethernet Services) levert Mediacaster uit Groningen de dienstverlening. Voor wat betreft de servicelevels van Mediacaster zijn verschillende (door u als klant zelf te bepalen) opties mogelijk.

Klik hier voor een overzicht van onze partners

Serviceproviders

Community Network levert alleen diensten op de 1 ste en 2 de laag. Dit betekent dat we alleen zorg dragen voor de fysieke infrastructuur en de belichting van de glasvezel. De overige diensten (3 de laag), zoals internet, telefonie, storage, hosting etc. kunnen worden afgenomen van serviceproviders. Community Network kan u hier wel in adviseren en verwijzen maar levert deze diensten niet zelf.   

klik hier voor een overzicht van service providers