CNG onderzocht aanleg glasvezel op bedrijventerreinen 'Eemspoort en Euvelgunne'

Geplaatst op:

Zoals eerder, april 2017, al aangekondigd gaat Community Network Groningen (CNG) een volgende stap maken met betrekking tot een mogelijke uitbreiding van haar netwerk. Nu ligt de focus op het zuidoosten van de stad Groningen.

De bedrijventerreinen  Eemspoort en Euvelgunne willen wij gaan voorzien van snel internet. De kenmerken van ons netwerk naast de snelheid zijn:

  • stabiliteit, ons netwerk kent nagenoeg geen verstoringen;
  • schaalbaarheid, groeit uw bedrijf? Desgewenst geven wij u nog meer bandbreedte/snelheid;
  • maar vooral toekomst vast, een nieuwe dienst of dienst-aanbieder? Dat kan over dezelfde verbinding. In tegenstelling tot andere providers is er bij ons geen harde afhankelijkheid tussen de verbinding en de diensten die over die verbinding kunnen dan wel moeten worden afgenomen.

De geplande informatiebijeenkomst op 8 juni 2017 gaat vanwege de matige belangstelling niet door. CNG kiest voor een individuele benadering richting de partijen die belangstelling hebben getoond.

Wilt u nu al meer informatie over bedrijventerreinen “Eemspoort en Euvelgunne”, of over bedrijventerreinen in het algemeen, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de bedrijvenpagina.