Community Network is klaar voor de ombouw van de zuidelijke ringweg

Geplaatst op:

Community Network heeft een fijnmazig glasvezelnetwerk in de stad Groningen en heeft ook een groot aantal glasvezelverbindingen rond het gebied van de zuidelijk ringweg liggen. Wanneer de zuidelijke ringweg en het Julianaplein ‘op de schop’ gaan bestaat de kans dat leidingen, dus ook die van Community Network, beschadigd raken. Om te voorkomen dat onze klanten daar hinder van ondervinden heeft Community Network haar onderaannemers opdracht gegeven te onderzoeken welke maatregelen genomen moeten worden om dit te voorkomen.

Samen met de, bij de ombouw van de zuidelijke ringweg, betrokken partijen zal worden bepaald waar en wanneer extra maatregelen noodzakelijk zijn. Deze maatregelen kunnen variëren van extra glasvezel aanleggen over alternatieve routes tot het vooraf omleiden van individuele glasvezel paden van afnemers. Continuïteit van de dienstverlening blijft bij ons uiteraard hoog in het vaandel staan.

Mocht u vragen hebben over de maatregelen die wij ten aanzien van de zuidelijke ringweg gaan nemen, laat dan een bericht achter op: info@communitynetwork.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.