Community Network heeft ambities in de regio en op bedrijventerreinen

Geplaatst op:

Community Network is vooral actief in de stad Groningen. Door de sterk groeiende en vaak zelfs schrijnende behoefte in de noordelijke regio om gebruik te kunnen maken van breedbandverbindingen, zowel bij particulieren als bij bedrijven is Community Network aan het onderzoeken of ze kan voorzien in een carrier neutrale open backbone verbinding tussen de woonkernen in de regio waar lokale initiatieven en ISP’s op kunnen aanhaken. Gesprekken, over de mogelijkheden en beperkingen, zijn inmiddels met een aantal partijen en organisaties gestart.

Ook bedrijventerreinen hebben de speciale aandacht van Community Network. In de stad Groningen is vorig jaar de pilot op het bedrijventerrein Hoendiep succesvol afgerond. Community Network is nu met name aan het kijken naar de omgeving van het Martiniziekenhuis en de Eemspoort en Driebond terreinen. Binnenkort zullen bedrijven die op deze locaties gevestigd zijn worden benaderd met de vraag of er interesse bestaat om aangesloten te worden op de glasvezelinfrastructuur van Community Network.

Mocht uw bedrijf op een bedrijventerrein gevestigd zijn en bent u samen met een aantal andere bedrijven die op uw bedrijventerrein gevestigd zijn geïnteresseerd in een gezamenlijke aanpak, laat dan een bericht achter op info@communitynetwork.nl met uw gegevens, dan wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.