CNG maakt zich sterk voor het verbeteren van de internetontsluiting op bedrijventerrein 'de Hoogte'

Geplaatst op:

Al enige tijd kampt het bedrijventerrein de Hoogte met trage ontsluiting richting het Internet.
Binnenkort wil CNG, samen met de lokale Groningse ISP’s, Internet Service Providers, zich richten op het wegnemen van deze problematiek. Dit door de daar gevestigde bedrijven aan te sluiten op haar netwerk.
In april gaan we alle bedrijventerrein die op ‘de Hoogte’  gevestigd zijn benaderen.

Wat kunnen we met de ISP’s voor deze bedrijven betekenen?

Samen met de ISP’s voorzien we in een breed scala aan af te nemen diensten. Binnen dit “cafetaria-model” kunt u zelf de keuzes maken. Zie voor een overzicht van de dienstenmatrix en scroll naar het kopje 'leveranciers vergelijken'.

Wij als open(carrier neutraal) en betrouwbare glasvezelnetwerk-aanbieder leveren het netwerk. Wat u daar zelf of in samenspraak met uw leverancier, mogelijk één of meerdere van de ISP’s over wilt transporteren is aan u.
Zoals gezegd in april benaderen we de aanwezige bedrijven op bedrijventerrein de Hoogte.  Uitgaande van voldoende belangstelling gaan we in het 3de kwartaal 2017 de gecontracteerden aansluiten.

Blijft het daarbij? nee!

De twee eerst volgende bedrijventerreinen zijn al in kaart gebracht en binnen het 2de  kwartaal starten we ook met de benadering van die bedrijven, maar daar over de volgende keer meer.

Wilt u nu al meer informatie over bedrijventerrein de Hoogte, of over bedrijventerreinen in het algemeen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.